skip to Main Content

Hey, ik ben Max!

Ik kan niet wachten om je te leren kennen ūüôā

maxik

Ik help ondernemers zoals jij met het opzetten van een geautomatiseerde verkoopfunnel, zodat je niet je kostbare tijd hoeft te besteden aan het jagen op nieuwe klanten.

Hoe het begon
Toen ik zelf in 2009 mijn eerste onderneming startte had ik geen flauw idee waar ik moest beginnen om mijzelf en mijn diensten te promoten. Ik liep maar wat aan te klooien zonder een strategie of plan en vloog van de ene tactiek naar de andere.

Dé oplossing
Totdat ik erachter kwam dat je ook je website vóór je kunt laten werken door middel van een geautomatiseerde verkoopfunnel. Een verkoopfunnel kun je zien als een denkbeeldige trechter; aan de bovenkant gaan je bezoekers erin en aan de onderkant komen jouw ideale klanten eruit.

Sindsdien hoef ik v√©√©l minder aan koude acquisitie te doen; netwerkevenementen die niks opleveren, cold calling, tientallen e-mails sturen et cetera. Met een verkoopfunnel trek je¬†iedere dag potenti√ęle klanten aan en heb je een grotere kans om ze op te zetten in klanten.

Hoe ik jou wil helpen
Daarom ben ik KrachtigOnline begonnen, zodat ik ondernemers zoals jij kan helpen met het cre√ęren van meer vrijheid zodat jij je kunt focussen op je passie en je geen zorgen hoeft te maken om nieuwe klanten.

Wat jij nu kunt doen
Op de blog deel ik mijn allerbeste online marketing tips met je, maar als je klaar bent om te knállen dan wil ik je graag uitnodigen voor mijn Gratis Funnel Cursus waarin ik je in 6 lessen stap-voor-stap uitleg hoe je een geautomatiseerde verkoopfunnel opzet.